Експертний центр МОЗу купив новий гібридний автомобіль Toyota бізнес-класу за 1,5 мільйона

toyota,camry

Державне підприємство "Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України " 15 травня за результатами тендеру замовило фірмі "ВіДі Автострада" легковий автомобіль вартістю 1,54 млн₴

Про це пишуть Наші гроші з посиланням на дані в системі Prozorro.

За умовами угоди, до червня експерти МОЗ мають отримати гібридний автомобіль Toyota Camry 2.5 Hybrid e-CVT чорного кольору у найнижчій комплектації Elegance+ 2023 року виробництва.

Він повинен мати фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, подушки безпеки для колін водія, передні та задні захисні шторки, різні системи безпеки, круїз-контроль, клімат-контроль, іонізатор, систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду з динамічними графічними підказками, передні та задні кутові сенсори паркування тощо. Додатково він буде мати підігрів задніх сидінь, комплект зимової гуми, а також тонування скла.

В салонах автівка у комплектації Elegance+ без додаткових опцій коштує 1,43 млн₴

Фірма отримала підряд без конкуренції, бо на відкриті торги більше ніхто не прийшов.

Читайте також: Прикордонна служба купила чотири позашляховики Toyota Prado по 2 мільйони за штуку

Як повідомлялося, водночас проходить закупівля нових автомобілів для Київської міськдержадміністрації. Автотранспортне підприємство КМДА планує укласти угоду на придбання 17 автомобілів Toyota Camry 2.5 8 A/T comfort по 1,18 млн₴ Це автівки з бензиновим двигуном, і вони на 25% дешевші від гібридної Toyota для експертів МОЗу.

"Державний експертний центр МОЗ України" з листопада 2020 року очолює Михайло Бабенко. Однак нинішній договір від держпідприємства підписав виконувач обов’язків директора Михайло Лобас, який на сайті є заступником директора з клінічних питань.

До початку повномасштабного вторгнення Росії, у кінці 2021 року це держпідприємство замовило позашляховик Skoda Superb Style за 1,29 млн грн і седан Toyota Camry Premium за 1,17 млн₴ Раніше у тому ж році воно замовило два фургони Citroen Berlingo за 595 тис. грн і 578 тис. грн, а в 2018 році – позашляховик Skoda Superb Style за 867 тис. грн та ліфтбек Skoda Octavia A7 Ambition за 669 тис.₴

Компанією "ВіДі Автострада", яка є офіційним дилером автомобілів Toyota в Україні, керує Олександр Джуринський. Вона входить у групу "ВіДі" Віталія Джуринського.