На Бучанщині зупинили розшукувану за втечу з місця ДТП машину

На Бучанщині зупинили розшукувану за втечу з місця ДТП машину

Учора, 27 березня, на 19 км автодороги Київ – Чоп патрульні села Чайки зупинили авто Chevrolet Aveo, яке залишило місце скоєння ДТП

Об этом сообщает Новости РУ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Патрульні з’ясували, що ця автівка перебуває у розшуку у Києві під час перевірки документів. Підставою розшуку є залишення водієм місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої він причетний.

Тож поліцейські зв’язалися з ініціатором розшуку, який повідомив, що водію бажано негайно прибути для складання необхідних адмінматеріалів: керманич порушив ПДР, чим спричинив ДТП (ст. 124 КУпАП) та залишив місце скоєння автопригоди (ст. 122-4 КУпАП).

У поліції повідомили:

Патрульні запропонували водію відразу прибути до ініціатора розшуку. Чоловік погодився, лишив авто на місці зупинки та направився за вказаною адресою.

Нагадаємо, що поліцеські Київщини викрили 52-річного мешканця Бучі, який завантажував на свій комп’ютер фото та відеоматеріали порнографічного характеру з дітьми.

Источник: Растрига